Naučte (se) citovat - Krčál, Martin, 1978-; Teplíková, Zuzana, 1982- (Citace.com, 2014)
Cílem příručky je poskytnout základní informace pro ty, kteří chtějí správně citovat cizí díla; zároveň se publikace zabývá citační problematikou jako předmětem výuky.
Keywords: bibliografické citace; odborné texty; publikační činnost; citační analýza -- metody; předmětová didaktika; standard citation forms; professional texts; publication activity; citation analysis -- methods; teaching school subjects; příručky; handbooks, manuals, etc