Naučte (se) citovat - Krčál, Martin, 1978-; Teplíková, Zuzana, 1982- (Citace.com, 2014)
Cílem příručky je poskytnout základní informace pro ty, kteří chtějí správně citovat cizí díla; zároveň se publikace zabývá citační problematikou jako předmětem výuky.