Capital in the twenty-first century - Piketty, Thomas, 1971- (The Belknap Press of Harvard University Press, 2014)
Kniha francouzského ekonoma se snaží na základě statistik dokázat růst nerovnosti v západním světě.
Přeloženo z francouzštiny
Keywords: ekonomie; kapitál; ekonomika práce; příjmy; teorie rozdělování; bohatství; přerozdělování; economics; capital; labor economics; income; distribution (economic theory); wealth; resource allocation; monografie; monographs