Bytová politika : teorie a inovace pro praxi - Lux, Martin, 1971-; Kostelecký, Tomáš, 1965- (Sociologické nakladatelství (SLON) v koedici se Sociologickým ústavem AV ČR, 2011)
Obecné principy bytové politiky a přehled opatření, které by bylo možné u nás v této oblasti aplikovat.
Keywords: bydlení -- Česko; bytová politika -- Česko; housing -- Czechia; housing policy -- Czechia; monografie; monographs