Ekonomika pro střední zdravotnické školy - Kowalská, Radomíra (Grada, 2014)
Učebnice vysvětluje základní ekonomické termíny, seznamuje s problematikou podnikání, národního hospodářství, podnikového majetku nebo pracovně-právních vztahů.
Keywords: ekonomie; podniková ekonomika; economics; managerial economics; učebnice středních škol; textbooks (secondary)