Osobnosti českých dějin - Randák, Jan, 1977- (Knižní klub, 2013)
Autoři přibližují stručné životní osudy českých státníků, politiků, diplomatů, odbojářů, církevních hodnostářů, spisovatelů, malířů, herců, režisérů, vědců, stavebníků, historiků, hudebních skladatelů, sportovců, podnikatelů i cestovatelů. Medailony doplňují obrázky, fotografie i rámečky přinášející další informace.
Obsahuje rejstřík
Keywords: osobnosti -- Česko; celebrities -- Czechia; Česko -- dějiny; Czechia -- history; medailony; encyklopedie; biographical portraits; encyclopedias