Úvahy a projevy : mé začátky - Baťa, Tomáš, 1876-1932 (Dobrovský, 2013)
Výbor Baťových úvah a projevů, v nichž rekapituluje svou cestu k úspěchu a vykládá svoji soustavu podnikového řízení.
"Vydání zhotoveno podle překladu z anglického originálu vydaného v roce 1932"--Tiráž
Keywords: Baťa, Tomáš, -- 1876-1932; úvahy; projevy; vzpomínky; essays; speeches, addresses, etc.; reminiscences; 20. století; 1894-1932; podnikání; podnikový management; místní rozvoj; cesty a pobyt; podnikatelé -- Česko -- 20. století; business; industrial management; community development; voyages and travels; businessmen -- Czechia -- 20th century