Počítačové sítě - Kurose, James F., 1956-; Ross, Keith W., 1956- (Computer Press, 2014)
Publikace poskytuje celkový přehled o počítačových sítích i praktické dovednosti pro uplatnění v jakékoli podnikové infrastruktuře. Pro studenty informatiky nebo správce sítí.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: počítačové sítě; computer networks; učebnice; textbooks