Toxikologie : interakce škodlivých látek s živými organismy, jejich mechanismy, projevy a důsledky - Linhart, Igor, 1954- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2014)
Vysokoškolská učebnice se zabývá zejména chemickou stránkou mnohavrstevné problematiky interakcí škodlivých látek s živými organismy. Pro studenty chemických, biochemických a farmaceutických oborů, odbornou veřejnost.