O komentáři, o komentátorech : (kolektivní monografie k žánru) - Osvaldová, Barbora, 1950- (Karolinum, 2013)
Kolektivní monografie věnovaná komentáři jako žurnalistickému žánru. Obsahuje definici komentáře a rovněž texty, ve kterých své zamyšlení nad tímto novinářským útvarem nabízejí zkušení čeští publicisté.
Keywords: komentáře (žurnalistika); žurnalistické žánry; comments (journalism); journalism genres; kolektivní monografie; collective monographs