Učitelé na vlnách transformace : kultura školy před rokem 1989 a po něm - Moree, Dana, 1974- (Karolinum, 2013)
Výsledky interdisciplinárního výzkumu zaměřeného na proměny ve vzdělávání zasahujícího do proudu vzdělávací antropologie.
Keywords: výzkumné studie; research studies; 20.-21. století; 21. století; 1950-2012; kultura školy -- Česko -- 20.-21. století; učitelé základních škol -- Česko -- 20.-21. století; základní školy -- Česko -- 20.-21. století; vzdělávací systémy -- Česko -- 20.-21. století; sociální změna -- Česko -- 20.-21. století; sociologický výzkum -- Česko -- 21. století; school culture -- Czechia -- 20th-21st centuries; elementary school teachers -- Czechia -- 20th-21st centuries; elementary schools -- Czechia -- 20th-21st centuries; educational systems -- Czechia -- 20th-21st centuries; social change -- Czechia -- 20th-21st centuries; sociological research -- Czechia -- 21st century