Sweet, reinforced, and fortified wines : grape biochemistry, technology and vinification

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: John Wiley & Sons
Other Authors: Mencarelli, Fabio (Editor), Tonutti, Pietro (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Chichester : Wiley-Blackwell, 2013
Subjects:
ISBN: 9781118569184
978-0-470-67224-2
Physical Description: 1 online zdroj (xi, 357 stran, 16 nečíslovaných stran příloh) : barevné ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02420cam a2200565 i 4500
001 73311
003 CZ ZlUTB
005 20240911211530.0
006 m d
007 cr un
008 130222s2013 xxkaf eob 001 0 eng
020 |a 9781118569184  |q (ebook) 
020 |z 978-0-470-67224-2  |q (vázáno) 
024 7 |a 10.1002/9781118569184  |2 doi 
035 |a (OCoLC)828334126 
040 |a DLC  |b cze  |e rda  |c DLC  |d OCLCO  |d DG1  |d N$T  |d OCLCQ  |d CDX  |d E7B  |d OCLCQ  |d YDXCP  |d OCLCF  |d CCO  |d ZLD002 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 663.25  |2 MRF 
080 |a 663.223  |2 MRF 
080 |a 663.2:[579+578]  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
245 0 0 |a Sweet, reinforced, and fortified wines :  |b grape biochemistry, technology and vinification /  |c edited by Fabio Mencarelli, Pietro Tonutti 
264 1 |a Chichester :  |b Wiley-Blackwell,  |c 2013 
300 |a 1 online zdroj (xi, 357 stran, 16 nečíslovaných stran příloh) :  |b barevné ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliiografie a rejstříky 
505 0 |a Pt. 1. History -- pt. 2. Vineyard management, on-vine and postharvest grape dehydration, vinification -- pt. 3. The wines -- pt. 4. Market and marketing 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Elektronická verze Wiley online library 
650 0 7 |a vinařství  |7 ph116575  |2 czenas 
650 0 7 |a víno  |7 ph116687  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba vína  |7 ph292616  |2 czenas 
650 0 7 |a šumivá vína  |7 ph116836  |2 czenas 
650 0 7 |a vinařská mikrobiologie  |7 ph630715  |2 czenas 
650 0 9 |a wine making  |2 eczenas 
650 0 9 |a wine  |2 eczenas 
650 0 9 |a sparkling wines  |2 eczenas 
650 0 9 |a wine microbiology  |2 eczenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Mencarelli, Fabio  |4 edt 
700 1 |a Tonutti, Pietro  |4 edt 
710 2 |a John Wiley & Sons  |7 ko2004229870 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781118569184  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 73311  |d 73311 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ