Sweet, reinforced, and fortified wines : grape biochemistry, technology and vinification
Saved in:
| Corporate Author | |
|---|---|
| Other Authors | , |
| Format | Electronic eBook |
| Language | English |
| Published |
Chichester :
Wiley-Blackwell,
2013
|
| Subjects | |
| Online Access | Full text |
| ISBN | 9781118569184 978-0-470-67224-2 |
| Physical Description | 1 online zdroj (xi, 357 stran, 16 nečíslovaných stran příloh) : barevné ilustrace |
| Bibliography: | Obsahuje bibliiografie a rejstříky |
|---|---|
| ISBN: | 9781118569184 978-0-470-67224-2 |
| Access: | Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity |
| Physical Description: | 1 online zdroj (xi, 357 stran, 16 nečíslovaných stran příloh) : barevné ilustrace |