Studie k filosofii Nelsona Goodmana : sestaveno z příspěvků ze semináře katedry filozofie Fakulty filozofické Západočeské univerzity v Plzni - Dostálová, Ludmila, 1975-; Marvan, Tomáš (Filosofia, 2012)
Šest studií o filozofickém myšlení amerického filozofa N. Goodmana, zejména o jeho ontologii, gnozeologii, logice a analytické estetice.
290 výt.
Keywords: Goodman, Nelson, -- 1906-1998; sborníky; papers of several authors; 20. století; americká filozofie -- 20. století; ontologie (filozofie); estetika; American philosophy -- 20th century; ontology; aesthetics