Brno nacistické : průvodce městem - Brummer, Alexandr, 1982-; Konečný, Michal, 1982- (Host, 2013)
Putování po významných místech moravské metropole a zachycení jejich osudů v časech nacistické okupace.
Rozložená tit. s.
Keywords: stati; fotografické publikace; writings; photographical works; 1939-1945; druhá světová válka (1939-1945) -- Česko; okupační politika -- Německo -- 1939-1945; každodenní život -- Česko -- 1939-1945; nacismus; historický místopis -- Česko; World War, 1939-1945 -- Czechia; occupation policy -- Germany -- 1939-1945; everyday life -- Czechia -- 1939-1945; Nazism; historical topography -- Czechia; Brno (Česko) -- dějiny -- 1939-1945; Brno (Czechia) -- history -- 1939-1945