Autonomie v kontextu zdravotního postižení - Krhutová, Lenka, 1964- (Ostravská univerzita v Ostravě v nakl. Albert, 2013)
Výzkumná studie věnovaná problematice osobní autonomie v souvislosti se zdravotním postižením. Studii předchází teoretická část s vymezením pojmů osobní autonomie a zdravotní postižení.
Keywords: zdravotní postižení; osobní autonomie; sociální práce; health disabilities; personal autonomy; social work; monografie; monographs