Vyhledání a vyhodnocení rizik v praxi - Neugebauer, Tomáš, 1966- (Wolters Kluwer, 2014)
Základní poznatky z oblasti rizikového managementu při práci a rovněž shrnutí postupu při vyhodnocování rizik.
Právní stav pub. je k 15.4.2014
Část. tištěno napříč
Keywords: rizikový management; bezpečnost práce; risk management; occupational safety; příručky; handbooks, manuals, etc