Anthroposofické pojetí světa a člověka jako základní východisko waldorfské pedagogiky - Ronovský, Vít, 1986- (Fabula, 2011)
Publikace podrobně mapuje základní východiska waldorfské pedagogiky založené na antroposofickém pojetí světa.