150 let ohýbaní dřeva = 150 years of bending wood : Bystřice pod Hostýnem 1861-2011 - Dostalík, Milan; Lehmannová, Martina, 1978-; Uhlíř, Jiří, 1935- (Ton, 2011)
Obrazová publikace připomíná historii výroby ohýbaného nábytku v Bystřici pod Hostýnem. Těžištěm publikace jsou barevné fotografie, které dokládají proměny výrobků firmy Thonet (později TON) v uplynulých sto padesáti letech.
Část textu tištěna na průsvitných fóliích
Keywords: Thonet (firma : 1920-1924); TON (firma); přehledy; fotografické publikace; surveys; photographical works; 19.-21. století; 1861-2011; nábytkářské podniky -- Česko -- 19.-21. století; výroba nábytku -- Česko -- 19.-21. století; ohýbaný nábytek -- Česko -- 19.-21. století; nábytkový design -- Česko -- 19.-21. století; furniture companies -- Czechia -- 19th-21st centuries; furniture production -- Czechia -- 19th-21st centuries; bentwood furniture -- Czechia -- 19th-21st centuries; furniture design -- Czechia -- 19th-21st centuries; Bystřice pod Hostýnem (Česko); Bystřice pod Hostýnem (Czechia)