150 let ohýbaní dřeva = 150 years of bending wood : Bystřice pod Hostýnem 1861-2011 - Dostalík, Milan; Lehmannová, Martina, 1978-; Uhlíř, Jiří, 1935- (Ton, 2011)
Obrazová publikace připomíná historii výroby ohýbaného nábytku v Bystřici pod Hostýnem. Těžištěm publikace jsou barevné fotografie, které dokládají proměny výrobků firmy Thonet (později TON) v uplynulých sto padesáti letech.