Inkontinence moči u žen a její medikamentózní léčba : průvodce ošetřujícího lékaře - Martan, Alois, 1952- (Maxdorf, 2006)
Odborná příručka shrnuje poslední poznatky v medikamentózní léčbě, zabývá se příčinami vzniku těchto obtíží.
Obálkový podnázev: diagnostika, farmakoterapie, chyby a omyly
Keywords: inkontinence moči; ženy; diferenciální diagnostika; farmakoterapie; urinary incontinence; women; differential diagnostics; pharmacotherapy; příručky; handbooks, manuals, etc