Personální management ve stavebnictví : problém člověka ve stavebnictví - Bušina, Filip, 1976- (Wolters Kluwer, 2014)
Monografie je zaměřena na odvětví stavebnictví a nabízí pohled do procesů managementu stavebních organizací. Analýzy realizované zejména v letech 2008 - 2013.
Část. tištěno napříč
Keywords: monografie; monographs; 2001-2020; 2008-2013; stavebnictví -- Česko -- 2001-2020; stavební podniky; lidský kapitál; personální management; construction industry -- Czechia -- 2001-2020; construction companies; human capital; personnel management