Personální management ve stavebnictví : problém člověka ve stavebnictví - Bušina, Filip, 1976- (Wolters Kluwer, 2014)
Monografie je zaměřena na odvětví stavebnictví a nabízí pohled do procesů managementu stavebních organizací. Analýzy realizované zejména v letech 2008 - 2013.