Ošetřovatelský proces a jeho realizace - Tóthová, Valérie, 1955- (Triton, 2014)
Publikace podrobně zaměřená na ošetřovatelský proces z teoretického i praktického hlediska a s jeho realizací související s problematikou ošetřovatelské péče. Určeno sestrám i studentům ošetřovatelství.
Keywords: ošetřovatelství; nursing; kolektivní monografie; collective monographs