Ekonomie - Holman, Robert, 1953- (C.H. Beck, 2011)
Aktualizované vydání učebnice obsahuje základní kurz ekonomie, který je určený zejména pro bakalářský stupeň studia na vysokých školách.
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
Keywords: ekonomie; economics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)