Globální sexuální revoluce : ztráta svobody ve jménu svobody - Kuby, Gabriele, 1944- (Kartuziánské nakladatelství, 2014)
Německá publicistka a lektorka, ortodoxní křesťanka a matka tří dětí přináší varování (post)moderní společnosti před prosazováním gender mainstreamingu - v rámci emancipačních snah se projevují tendence oprostit se od genderové determinace mužského a ženského pohlaví, zrovnoprávnit jakékoliv formy queer identity s identitou heterosexuální, již v předškolních zařízeních probíhá předčasná sexualizace dětí, volný a nezávazný sexuální život je upřednostňován před tradičními rodinnými hodnotami. Ti, kteří tento gender mainstreaming odmítají a zachovávají tradiční křesťanské hodnoty, jsou diskriminováni a současnou společností perzekuováni. Oporou jim budiž víra a rodina!
2000 výt.
Keywords: sexuální chování; sexuální etika; gender; sexuální výchova; sexualita a náboženství; křesťanská etika; sexual behavior; sexual ethics; sex education; sexuality and religion; Christian ethics; monografie; monographs