Dovednosti žáků ve výuce biologie, geografie a chemie - Řezníčková, Dana, 1960- (Nakladatelství P3K, 2013)
Monografie předkládá a do širších souvislostí rámuje koncepci a výsledky čtyřletého výzkumu oborových didaktik biologie, geografie a chemie.
220 výt.
Keywords: dovednosti a znalosti; žáci; biologie; chemie; geografie; studium a výuka; učivo základních škol; učivo středních škol; ability and knowledge; learners; biology; chemistry; geography; study and teaching; elementary school curriculum; secondary school curriculum; kolektivní monografie; collective monographs