Dovednosti žáků ve výuce biologie, geografie a chemie - Řezníčková, Dana, 1960- (Nakladatelství P3K, 2013)
Monografie předkládá a do širších souvislostí rámuje koncepci a výsledky čtyřletého výzkumu oborových didaktik biologie, geografie a chemie.