Teorie práva - Osina, Petr, 1975- (Leges, 2013)
Učebnice seznamuje se základními právními pojmy, které charakterizují právní řád a jeho fungování.
Keywords: právo; teorie práva; law; theory of law; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)