Vydělávání kůží a kožešin - Ottiger, Helmut; Reeb, Ursula (Grada, 2014)
Praktické rady, tipy a návody pro amatérské koželuhy o tom, jak vydělat - vlastnoručně zpracovat kůži a kožešiny.
Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník
Keywords: činění kůží; činění kožešin; koželužství; kůže (materiál); kožešiny; řemeslná výroba; tanning; tannery; leather; furs; handicraft production; příručky; handbooks, manuals, etc