Economic development of the EU new member states : the impact of the crisis and the role of the single European currency - Bolotov, Ilya; Čajka, Radek, 1983-; Gajdušková, Kateřina (Oeconomica, 2013)
Práce zkoumá ekonomický vývoj dvanácti nových členských států Evropské unie a dopady ekonomické a finanční krize na tyto státy.
Nad názvem: University of Economics, Prague
Keywords: kolektivní monografie; collective monographs; 21. století; 2004-2013; finanční krize -- země Evropské unie -- 21. století; hospodářská krize -- země Evropské unie -- 21. století; euro; zadluženost -- země Evropské unie -- 21. století; hospodářská politika -- Evropa střední a východní -- 21. století; hospodářská krize -- Evropa střední a východní -- 21. století; financial crises -- European Union countries -- 21st century; economic crises -- European Union countries -- 21st century; debt -- European Union countries -- 21st century; economic policy -- Europe, Central and Eastern -- 21st century; economic crises -- Europe, Central and Eastern -- 21st century; Evropa střední a východní -- hospodářské poměry -- 21. století; Europe, Central and Eastern -- economic conditions -- 21st century