Problematika ISMS v manažerské informatice - Ondrák, Viktor, 1958-; Sedlák, Petr, 1956-; Mazálek, Vladimír, 1953- (Akademické nakladatelství CERM, 2013)
Základní poznatky z oblasti managementu informační bezpečnosti určené pracovníkům managementu informačních technologií.
Terminologický slovník
Keywords: informační bezpečnost; ochrana dat; information security; data protection; kolektivní monografie; collective monographs