Mnohotvárnost téhož, aneb, Podoby francouzského umění - Voždová, Marie, 1961- (Univerzita Palackého v Olomouci, 2013)
Interdisciplinární pohled na různé aspekty francouzského umění. Jednotlivé části této kolektivní monografie se zabývají vzájemným ovlivňováním francouzského výtvarného umění, architektury, literatury a filmu.
Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta
Keywords: francouzské umění -- interdisciplinární aspekty; francouzské výtvarné umění; francouzská literatura; hudba a literatura -- Francie; film a literatura -- Francie; kultura a společnost -- Francie; French art -- interdisciplinary aspects; French art; French literature; music and literature -- France; film and literature -- France; culture and society -- France; kolektivní monografie; collective monographs