Mnohotvárnost téhož, aneb, Podoby francouzského umění - Voždová, Marie, 1961- (Monografie, 2013)
Interdisciplinární pohled na různé aspekty francouzského umění. Jednotlivé části této kolektivní monografie se zabývají vzájemným ovlivňováním francouzského výtvarného umění, architektury, literatury a filmu.