Excel pro management, ekonomy a podnikatele - Jurák, Zdeněk (Computer Media, 2006)
Kniha předpokládá základní znalosti tabulkového kalkulátoru. Je rozdělena do devíti témat, ve kterých popisuje problematiku jednotlivých funkcí, zejména se věnuje aplikaci matematických funkcí a speciálních grafů. Text je doplněn příklady k procvičení. Součástí knihy je CD obsahující všechny důležité příklady uvedené v knize. Postupy jsou uvedeny ve verzi Excelu z balíku MS Office 2003. Kniha je vhodná pro ekonomy, studenty ekonomických škol, manažery a podnikatele.