Sága rodu Porsche : rodinné dějiny jednoho automobilu - Aust, Stefan, 1946-; Ammann, Thomas, 1956- (Práh, 2013)
Kniha popisuje vývoj automobilu značky Porsche a jeho význam v německých dějinách. Automobil, který je po celou dobu spjat s rodinou Porsche, má svůj původ již na konci 19. století, kdy Ferdinand Porsche sestavil první automobil poháněný elektrickým, následně hybridním motorem. Obsáhlá publikace přibližuje život celé rodiny, popisuje spolupráci s německou armádou během válečného období, jednotlivé modely, krize i úspěchy společnosti a celkovou koncepci a strategii firmy sahající až do 21. století. Jako jedna z mála automobilek si Porsche zachovala svou vazbu na členy rodiny, a to již po tři generace. Jaké inovace přinese značka v budoucích letech, nastiňuji autoři v této zajímavé knize.