Kardioonkologie : 2., přepracované a doplněné vydání - Mladosievičová, Beata (Grada, 2014)
Publikace se věnuje problematice kardiovaskulárních onemocnění u onkologických pacientů.
Přeloženo ze slovenštiny?
Údaj o vyd. na tit. s. se vztahuje k původnímu vyd. (Bratislava, 2012)
Keywords: kardiovaskulární nemoci; protinádorová terapie; kardiotoxicita; komplikace (lékařství); cardiovascular diseases; antineoplastic therapy; cardiac toxicity; complications of diseases; kardioonkologie; kolektivní monografie; collective monographs