Dramaturgia strihovej skladby : horizontálna a vertikálna štruktúra filmového príbehu - Labík, Ľudovít (VeRBuM, 2013)
Publikace z oblasti filmové techniky přináší odborný pohled na filmový prostor z hlediska horizontálního a vertikálního členění, který umožňuje přesnější a ucelenější pochopení filmové řeči.
Keywords: filmová tvorba; filmová dramaturgie; střihová skladba; art of film production; dramaturgy (film); film editing; monografie; monographs