Dramaturgia strihovej skladby : horizontálna a vertikálna štruktúra filmového príbehu - Labík, Ľudovít (VeRBuM, 2013)
Publikace z oblasti filmové techniky přináší odborný pohled na filmový prostor z hlediska horizontálního a vertikálního členění, který umožňuje přesnější a ucelenější pochopení filmové řeči.