Spolková republika Německo - Novotný, Lukáš, 1979- (Libri, 2014)
Dějiny Německa (Spolkové republiky Německo) v druhé polovině 20. století a na počátku nového tisíciletí.
Vydáno ve spolupráci s Filozofickou fakultou Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a pro.libri
1000 výt.
Keywords: Německo -- dějiny; Germany -- history; přehledy; surveys