Slabikář obecné teorie práva - Hrdina, Ignác Antonín, 1953-2022 (Leges, 2013)
Základy teorie práva pro posluchače Katolické teologické fakulty UK.
Keywords: právo; teorie práva; law; theory of law; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)