Kritické stavy v porodnictví - Pařízek, Antonín, 1959- (Galén ; MCC Publishing, 2012)
Popis kritických situací, které mohou postihnout matku, těhotenských komplikací, komplikací souvisejících s porodem nebo s terapeutickými zákroky. Závažné akutní stavy plodu. Kritické situace a jejich léčba u novorozenců.
Keywords: porodnictví; kritický stav; obstetrics; critical state; kolektivní monografie; collective monographs