Případové studie z managementu lidských zdrojů - Urban, Jan, 1953- (Ústav práva a právní vědy : European Business School SE, 2014)
Učební text věnovaný typům, struktuře, analytickým metodám i zásadám řešení případových studií v oblasti personálního managementu.
Keywords: personální management; lidský kapitál; personnel management; human capital; případové studie; učební texty; case studies; educational texts