Současná česká politika : co s neefektivním režimem? - Kubát, Michal, 1975- (Barrister & Principal, 2013)
Fungování českého demokratického režimu a návrhy na jeho zlepšení.
Keywords: monografie; monographs; 1991-2010; parlamentní demokracie -- Česko; representative government and representation -- Czechia; Česko -- politika a vláda -- od 1993; Czechia -- politics and government -- 1993-