Dietní sestra : diety ve zdraví a nemoci - Frej, David, 1965- (Triton, 2006)
Přehled nejmodernějších dietních směrů a zásad při nejčastějších nemocech dospělých, recepty poskytují návod k sestavení zdravého jídelníčku.
Keywords: dietoterapie; zdravá výživa; dietní jídla; dietotherapy; healthy eating; diet; kuchařské recepty; příručky; cookbooks; handbooks, manuals, etc