Dietní sestra : diety ve zdraví a nemoci - Frej, David, 1965- (Triton, 2006)
Přehled nejmodernějších dietních směrů a zásad při nejčastějších nemocech dospělých, recepty poskytují návod k sestavení zdravého jídelníčku.