Klinická a radiační onkologie pro praxi - Novotný, Jan, 1971-; Vítek, Pavel, 1960-; Petruželka, Luboš, 1952- (Triton, 2005)
Publikace informuje o nejnovějších standardních přístupech v léčbě vybraných zhoubných nádorů.
Keywords: klinická onkologie; radiační onkologie; maligní nádorová onemocnění; protinádorová terapie; clinical oncology; radiation oncology; cancer; antineoplastic therapy; monografie; monographs