Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči - Rozsypal, Hanuš, 1962-; Holub, Michal, 1963-; Kosáková, Monika (Karolinum, 2013)
Učebnice intenzivní péče o infekčně nemocné pro zdravotní sestry magisterského studia.
Keywords: infekční nemoci; intenzivní péče; ošetřovatelská péče; infectious diseases; intensive care nursing; nursing care; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)