Nemoci štítné žlázy : otázky a odpovědi pro pacienty a jejich rodiny - Markalous, Bohumil, 1955-; Gregorová, Marie, 1952- (Triton, 2007)
Odpovědi na otázky pacientů, kteří mají některou z nemocí štítné žlázy.