1001 inventions that changed the world - Challoner, Jack (Barron's, 2009)
Přehled objevů a vynálezů od starověku do současnosti.
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: objevy a vynálezy; dějiny objevů a vynálezů; discoveries and inventions; history of discoveries and inventions; přehledy; surveys